team-scandinavietruckers-sponsors-januari-2017-1920-x-500

Aanmelden als sponsor

EXCLUSIEF: Steun Team Scandinaviëtruckers!

Team Scandinaviëtruckers is het eerste truckteam in de geschiedenis van de Barrel Challenge.

Samen met ruim 200 teams in personenauto’s zal de DAF 85 CF op 12 februari starten voor de ruim 4000 kilometer lange rit door Scandinavië. Een unieke kans voor sponsors om mee te doen.

Het is duidelijk, Team Scandinaviëtruckers probeert zo veel mogelijk geld op te halen voor deze Barrel Challenge, en daarvoor zoeken wij donateurs en sponsors. Wil jij met je bedrijf een sticker kopen op de truck? Dat kan al vanaf   € 125,00 maar meerdere stickers combineren mag natuurlijk ook!

Team Scandinaviëtruckers is officieel sponsor van Stichting Hoogvliegers…….

……..en probeert zo veel mogelijk geld op te halen voor deze Barrel Challenge. Iedere Euro die niet wordt uitgegeven komt rechtstreeks terecht bij Stichting Hoogvliegers. Daarvoor zoeken wij donateurs en sponsors. Wil jij met je bedrijf een sticker kopen op de truck? Dat kan al vanaf € 125,00 maar meerdere stickers combineren mag natuurlijk ook!

(Stichting Hoogvliegers laat zieke of gehandicapte kinderen (6 tot en met 17) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven. Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. Meer dan 15 maal per jaar is er een Grote Hoogvliegers dag, waar vrijwilligers er met veel kinderen tegelijkertijd een leuke dag van maken. Op het vliegveld beleven ze met brandweer, politie, stoere vrachtwagens, auto’s en vooral helikopters en vliegtuigen een geweldig avontuur.)

Naast geld zoekt het team ook sponsoring in spullen want stel nou dat je nog een setje winterbanden- of sneeuwkettingen hebt liggen? Een tank dieselolie helpt ook enorm want, iedere Euro die niet wordt uitgegeven komt rechtstreeks terecht bij de Stichting Hoogvliegers.

Wij hopen u zo snel mogelijk welkom te heten in ons Team.